Spond, gjør klubborganiseringen enklere

Asker Taekwon-Do Klubb benytter Spond som informasjonskanal ut mot medlemmene.  Spond er en løsning bygget for idrettslag, som ivaretar rollen mellom barn og foresatte. Her vil vi komme ut med beskjeder og med oversikt over hva som skjer. Det er også her dere melde dere på arrangementer og konkurranser.

Kort om Spond: https://spond.com/welcome

Gruppe lenke: https://group.spond.com/OXWQV

Spond - Grupper - SMS
Den første dialogen mellom Spond og mottaker

Første dialog mellom Spond og mottaker er enten via mail eller SMS, avhengig av hvilken informasjon vi har fått fra dere. Hvis bruker ikke laster ned app, vil systemet fortsette å kommunisere via mail eller SMS. Vi anbefaler ALLE å laste ned APP og registrere seg. Informasjonen blir enklere, samt at det er mulig å skreddersy varslingen.

 

 

 

Egen APP og nettside
Spond har en egen APP for Android og iOS. Dette gir en rekke muligheter. Bedre grensesnitt, mulighet å justere varslinger osv. I tillegg er det mulig å nå Spond via nettsside. Det krever da at du oppretter en bruker som du knytter mot dit mobilnummer (+ evt mail):

Nettside: https://spond.com/client/

Varslinger i Spond
Det er mulig å justere på varsler i Spond. Det krever imidlertid at du laster ned APP. Se vedlegg eller trykk på lenke med nyttige tips fra Spond:
Spond - Varsler og notifikasjoner

Asker Taekwon-Do Klubb bruker spond til opprop på hver trening, det er veldig viktig at alle laster ned og bruker appen aktivt. Her kan dere gi beskjed hvis eleven ikke kan komme, dere kan sende meldinger direkte til instruktørene, og det blir gitt ut informasjon her, på lik linje med Facebook og hjemmesiden vår.

APP STORE     Google Play