produkter klubben selger

Ting som er listet her er ting vi selger i klubben, annet utstyr som sparrings utstyr osv må kjøpes på egenhånd, en av grunnene til dette er varelager, men også at produktene har forskjellige størrelser som gjør det umulig for oss å forholde oss til returer av feil bestilte varer. Disse produktene kan kjøpes ved å trykke på bilde under å bestille direkte fra NTN - Shop

Ny betalings instruks.

Du må bruke VIPPS nr: 17 146. Åpne Vipps, skriv inn nr, trykk på Asker Taekwon-Do Klubb for å komme inn på siden, derfra velger man underkategori: Kurs, Treningsutstyr, Graderingsavgift, Bøker og hefter, Kiosksalg eller Drakter/belter og tilbehør.

 

Kompendier Hvit - Sort

Kompendier Hvit - Sort

Denne kompendiet serien gir en grunnleggende innføring i Taekwon-Do, og inneholder nøyaktige beskrivelser av alle teknikker for hvitt belte og helt opp til det svarte belte i form av både tekst og bilder.  I det hvite kompendiet forklares grunnprinsippene og elevenes ed, oppførsel i treningshallen, misbruk av Taekwon-Do. Kompendiet gir informasjon om gradering og beltefargenes betydning, og litt om drakten og dens historie m.m.

Det gule kompendiet tar også for seg emner som «Personlig utvikling», «Hold fokus» og «Taekwon-Do historie».
I den grønne boken gis det en innføring i teorien om frisparring og om de viktigste reglene man bør ha kunnskap om når man skal begynne å trene frisparring.

Det blå kompendiet har også tatt med mer utfyllende teori rundt selvforsvar, generelle prinsipper i selvforsvar og ulike nivå i en selvforsvarssituasjon.

I det røde kompendiet beskrives hvilke krav som stilles for å gå opp til sort belte i tillegg til det rent tekniske, og oppskrift på hvordan man skriver CV til søknad om sort belte. I kompendiet er det også en nærmere forklaring av den historiske utviklingen og teorien bak mønstrene.

pris bøker hvitt - grønt 350,-
pris bøker blått - rødt   400,-
pris bøker sort belte    500,-

VIPPS NR: 17 146 - Kategori Bøker og hefter

Kompendier - Barn

Hvit belte bok barn er den første av tre barnebøker skrevet av Master Per Andresen. Den tar for seg pensum til de fire første gradene opp til gult belte (10. gup, 10. gup-1, 9. gup og 9. gup-1). I tillegg til bilder og beskrivelser av teknikker tas det opp en rekke teoretiske emner som grunnprinsippene i Taekwon-Do, elevenes ed, oppførsel i treningshallen, gradering/belteprøve. Boka er en arbeidsbok med bilder og forklaringer, samt noen oppgaver. Den skal også være en minnebok som man kan sette sitt personlige preg på ved å lime inn bilder av seg selv. 

Bok nr. 2 for barn inneholder nøyaktige beskrivelser av alle teknikker fra gult til grønt belte i form av både tekst og bilder. Den inneholder også artikler om å sette seg nye mål, hva som er det viktigste i Taekwon-Do, forskjellen på hvitt og gult belte, og en nærmere forklaring av elevenes ed. Boken er lagt opp slik at Taekwon-Do barn enkelt skal kunne tilegne seg uttrykk og begreper. Den inneholder oppgaver med blant annet kryssord og ordfinner, og det er satt av plass til å lime inn bilder av en selv slik at kompendiet blir en minnebok.

Kompendiet for barn med grønt belte inneholder en enkel innføring i teknikk og teori som er pensum for gradene på grønt til blått belte (6. gup, 6. gup-1, 5. gup og 5. gup-1). Kompendiet tar for seg en del teori om frisparring, selvkontroll, regler og beskyttelsesutstyr, samt litt Taekwon-Do historie, og har artikler om personlig utvikling. Den inneholder også oppgaver med blant annet kryssord og ordfinner. Boken har nøyaktige og enkle forklaringer, og er en videreføring fra den andre barneboken.

Pris 300,-
 

VIPPS NR: 17 146 - Kategori Bøker og hefter

Drakt

NTN Drakt

ITF-godkjent NTN-drakt med tilhørende hvitt belte. Drakten har flotte broderte merker på brystet og ryggen, og er laget av 55% bomull og 45% polyester.
Overdelen har borrelåslukking foran, mens buksen har elastisk linning med snøring. 
 
Finnes i str. 100 cm - 210 cm.

NTN drakt 800,- 
Pro drakt 1200,-

VIPPS NR: 17 146 - Kategori Drakter/belter og tilbehør

NTN pro drakt for sortbelter

ITF-godkjent NTN-drakt med sorte striper for sortbelter 1.-3. Dan.
Drakten er laget av et lett, pustende materiale i 55% bomull og 45% polyester, med god lufting under armene.
Overdelen er sydd igjen i front, og buksen har elastisk linning med snøring.
Drakten har flotte broderte merker på brystet og ryggen.
 

Pris 1700,-
 

VIPPS NR: 17 146 - Kategori Drakter/belter og tilbehør

Belte og graderinger

Belter junior - gult/grønt/blått/rødt 

Belter til junior gult, grønt  blått og rødt belte. Beltet er av god kvalitet, med NTN-emblem.
 
Beltene går én gang rundt livet.
Finnes i str. 160, 180, 200 og 220. 
 
NB! Dersom man ønsker junior rødt belte med brodering av koreanske tegn kan vi skaffe dette

pris 250,-
 

VIPPS NR: 17 146 - Kategori Drakter/belter og tilbehør

Gradering

Graderingsavgift blir bestemt av styret i klubben og er en betaling du må gjøre for å få lov til å gå opp til test. Prisen varierer etter den graden du skal opp til.
NB! Graderingsavgiften er inklusiv i prisen for alle barn opp til 13 år.

 

vanlig graderingsavgift           350,-
gradering delgrad sort belte   450,-

VIPPS NR: 17 146 -  Kategori Graderingsavgift

NTN Duffel bag Large/medium

Large size: 70cm lengde 30cm bredde 35cm høyde
Medium size: 60cm lengde  25cm bredde  30cm høyde

Stort hovedrom med U-formet åpning

Avtakbar, justerbar skulderrem

Polstrede bærehåndtak

Sidelommer med glidelås

Slitesterk, vannavstøtende bunn

pris large      750,-
pris medium 650,-
 

VIPPS nr 17 146 - Kategori Treningsutstyr