Velkommen til

Asker taekwon-Do Klubb!

UNGDOM: 8. Klasse - 2. vgs.

Hva er Taekwon-Do

TRENINGSGLEDE I ET GODT MILJØ

Taekwon-Do er en morsom og spennende aktivitet med stor variasjon, hvor du utvikler god styrke, kondisjon, motorikk og balanse. Du lærer selvforsvar, samtidig som du kjenner gleden av fysisk aktivitet. Vi har et inkluderende miljø, basert på vennlighet og godt samhold.

MESTRING OG SELVTILLIT

Taekwon-Do er en aktivitet som passer for alle. Du trener ut fra dine egne forutsetninger. På trening blir alle sett av instruktøren, som motiverer og hjelper deg slik at du får god mestringsfølelse og bedre selvtillit.

TRYGGHET OG STRUKTUR

Hos oss møter du kvalifiserte instruktører, med godt humør. Du vil oppleve orden og struktur, som gir deg bedre konsentrasjon og fokus. Våre faste rammer bidrar til trygghet på trening.

VERDIBASERT AKTIVITET

Taekwon-Do er en verdibasert aktivitet, med gode rollemodeller som formidler etikk og sunne verdier.

Taekwon-Do for ungdom

Tar du utfordringen? Har du lyst til å prøve noe nytt?

Taekwon-Do er morsom trening med fart og spenning. Du lærer selvforsvar samtidig som du blir sterkere, smidigere og får mer overskudd. Du får mange nye venner i et godt miljø hvor du blir tatt vare på av hyggelige og kvalifiserte instruktører. Taekwon-Do gir deg økt selvtillit. Dette gjør at du lærer å stole på deg selv og tør å ta egne valg.

Du vil oppleve gleden med at du klarer å få til noe som du kanskje ikke trodde var mulig før du begynte. Kanskje kan du om noen år knytte det svarte beltet rundt livet. Det er ingen umulighet. Du lærer at du kan få til det meste bare du vil nok.

Treningen er ufarlig og du trenger ikke å være i god form for å begynne. Treningen blir tilpasset dine forutsetninger, så hos oss blir du ingen ”benkesliter”.

Er du interessert i å delta i konkurranser har vi et stort konkurransetilbud. For deg som ikke føler for å delta i konkurranser (noe mange ikke gjør) har vi mange andre aktivitetstilbud hvor du kan få utfolde deg.

Ta sjansen! Prøv Taekwon-Do! Du har ingenting å tape!

Treningstider

Uforpliktende prøvetid

Hos oss i Asker Taekwon-Do Klubb får du prøve ut sporten helt uforpliktende og uten press.

Det er fordi vi ønsker at du skal prøve ut og finne ut om denne sporten passer deg og finne ut om du trives før du tar et endelig valg.
Våre instruktører er alltid behjelpelig med å svare på de spørsmål du måtte ha.

Det er ingen krav til forkunnskaper, eller kondisjon for å starte hos oss. Det er heller ikke et alderstak på når du kan begynne.
For at du skal være forsikret i den tiden du prøver ut dette er det fint om du melder deg inn her. Det er ingen bindende påmelding.

Har du flere spørsmål ta gjerne kontakt med Espen på tlf: *** ** *** eller på mail: espen@askertkd.no

Priser

Avtalen baseres på oppdeling av en årlig avgift i 12 like deler (måneder). Man betaler dermed for hver måned så lenge man er medlem, også i sommerferien.

Treningsavgift per måned

Pris pr mnd 320,- 

Treningsavgift betales månedlig i 12 like store beløp med automatisk Vipps-avtale.

Årlig medlemskontingent
60,- * Ved innmelding og hvert år

Pris eksempel for ungdom det første året om de starter i januar:

Treningsavgift ungdom, 11 mnd (1 mnd gratis prøvetid)* kr. 320,- = kr. 3 520,-
Gradering, 3 ganger * kr. 300,- = kr. 900,-
Taekwon-Do drakt = fra ca. kr. 800,-
Teoribok, hvitt belte = ca. kr. 300,-
Årskontingent = 60,-
----------------------------------------------------------------------
Totalt, første år på Taekwon-Do: kr. 5 520,-
----------------------------------------------------------------------