Velkommen til
Asker Taekwon-Do klubb!

Barn: 2. - 7. Klasse

avdeling

Hagaløkka

avdeling

Mellom - Nes

Om Taekwon-Do

TRENINGSGLEDE I ET GODT MILJØ

Taekwon-Do er en morsom og spennende aktivitet med stor variasjon, hvor du utvikler god styrke, kondisjon, motorikk og balanse. Du lærer selvforsvar, samtidig som du kjenner gleden av fysisk aktivitet. Vi har et inkluderende miljø, basert på vennlighet og godt samhold.

MESTRING OG SELVTILLIT

Taekwon-Do er en aktivitet som passer for alle. Du trener ut fra dine egne forutsetninger. På trening blir alle sett av instruktøren, som motiverer og hjelper deg slik at du får god mestringsfølelse og bedre selvtillit.

TRYGGHET OG STRUKTUR

Hos oss møter du kvalifiserte instruktører, med godt humør. Du vil oppleve orden og struktur, som gir deg bedre konsentrasjon og fokus. Våre faste rammer bidrar til trygghet på trening.

VERDIBASERT AKTIVITET

Taekwon-Do er en verdibasert aktivitet, med gode rollemodeller som formidler etikk og sunne verdier.

Om barnetreningen i Asker Taekwon-Do klubb

I Asker Taekwon-Do Klubb er barna i fokus. Treningen her er lekbasert og variert. Vi trener blant annet styrke, koordinasjon, fleksibilitet, kondisjon og konsentrasjon. Vi har et gradsystem som hjelper barna å sette mål, og beseire dem. Dette er med på å styrke selvtilliten og kan være med på å øke selvbildet.
Vi har stort fokus på mobbing. Taekwon-Do barn skal hjelpe andre barn ved å være et bindeledd mellom elev og voksen, vi skal si ifra når noe ikke er greit.

På trening har vi strenge regler på hvordan man skal oppføre seg, man skal vise respekt til medelever og instruktører, på samme måte som instruktørene skal vise respekt for sine elever, det skal være fin harmoni mellom instruktør og elev. Å trene Taekwon-Do er en livstil, de gode egenskapene man får her kan man ta i bruk også på skolen og hjemme. 

Majoriteten av elevene i Asker Taekwon-Do Klubb er barn og vi har faste og stabile instruktører som instruerer på frivillig basis for at ditt barn skal få mestringsfølelse.
Alle instruktører har bestått instruktør kurs som er en del av kravene for høyere beltegrader. Så du kan være sikker på at ditt barn blir tatt vare på av oss.

Hvorfor bør barn trene Taekwon-Do?
Ved trening av Taekwon-Do bygges selvtilliten og man utvikler et mer positivt selvbilde. Dette påvirker barnas utstråling. De barna som virker usikre og forsiktige ”retter seg opp” og blir tryggere på seg selv. De barna som er ville og utagerende vil etter hvert dempe seg og få en mildere og roligere fremferd. Barna lærer å ta ansvar for egne handlinger og tørre å ta egne valg. Bedre på skolen, økt konsentrasjonsevne, økt selvtillit, kontroll over egen aggresjon og bedre motorikk er bare noen av eksemplene på de resultatene som treningen gir.

 

Selvtillit og disiplin
I Taekwon-Do er vi opptatt av at det enkelte barn skal få en følelse av å lykkes noe som er et viktig element i det å utvikle en sterkere selvtillit. Instruktørens oppgave er å sørge for at den enkelte blir sett og å gi anerkjennelse og ros når de gjør så godt de kan. Vi er opptatt av at alle barna skal føle seg trygge på trening både overfor instruktøren og sine medelever. Vi har mye godt humør og er opptatt av å spre glede.

Den fysiske delen av treningen er tilpasset barnas fysiske og mentale nivå. Treningen er ispedd både lek og moro.
I Taekwon-Do er det klare regler for hva som er lov og ikke lov og klare regler for hvordan en skal oppføre seg overfor instruktør og medelever. I Taekwon-Do er det derfor disiplin (med et smil) på treningene.

Beltesystem og gradering
Beltesystemet er et svært viktig pedagogisk virkemiddel for å oppnå en personlig utvikling hos det enkelte barn. Barna lærer å sette seg mål, og å trene mot dette målet. Gleden og stoltheten ved å bestå graderingen gir følelsen av å mestre/lykkes, og via dette systemet bygges selvtilliten gradvis opp.

Barna følger et eget graderingssystem som er tilpasset deres mentale og fysiske utvikling. Hver beltegrad har sitt pensum, og hva de får lov til å lære avhenger derfor av hvilken beltegrad de har.

Vårt hovedmål er at barna som trener skal utvikle gode sosiale ferdigheter og dra nytte av det de lærer på livets øvrige arenaer slik at de klarer seg bedre i hverdagen.

Treningstider

Tirsdag

17:00 - 18:30
Barn Mellom-Nes

Tirsdag

17:00 - 18:15
Barn Nybegynner, Hvitt belte - Hagaløkka
18:15 - 19:30
Barn Videregående, Gult belte - Hagaløkka
19:30 - 21:00
Sparring trening barn/ungdom - Hagaløkka

Priser

Avtalen baseres på oppdeling av en årlig avgift i 12 like deler (måneder). Man betaler dermed for hver måned så lenge man er medlem, også i sommerferien.

Treningsavgift per måned

Pris pr mnd 320,- 

Treningsavgift betales månedlig i 12 like store beløp med automatisk Vipps-avtale.

Årlig medlemskontingent
60,- * Ved innmelding og hvert år

Pris eksempel for barn det første året om de starter i januar:

Treningsavgift barn, 11 mnd (1 mnd gratis prøvetid)* kr. 320,- = kr. 3 520,-
Gradering, 3 ganger * kr. 0,- = kr. 0,- (for barn)
Taekwon-Do drakt = fra ca. kr. 800,-
Teoribok, hvitt belte = ca. kr. 300,-
Årskontingent = 60,-
----------------------------------------------------------------------
Totalt, første år på Taekwon-Do: kr. 4 680,-
----------------------------------------------------------------------

Prøvetid

Hos oss i Asker Taekwon-Do Klubb får du prøve ut sporten helt uforpliktende og uten press.

Det er fordi vi ønsker at du skal prøve ut og finne ut om denne sporten passer deg og finne ut om du trives før du tar et endelig valg.
Våre instruktører er alltid behjelpelig med å svare på de spørsmål du måtte ha.

Det er ingen krav til forkunnskaper, eller kondisjon for å starte hos oss. Man må ha begynt i 2. klasse for å kunne starte.
For at du skal være forsikret i den tiden du prøver ut dette er det fint om du melder deg inn ved å trukke på linken øverst på siden. Det er ingen bindende påmelding.

Har du flere spørsmål ta gjerne kontakt med

Bjørn Eirik på tlf: *** ** *** eller på mail: bjorn.eirik@askertkd.no for Hagaløkka eller
Stein-Arne på tlf: *** ** *** eller på mail: stein-arne@askertkd.no for Mellom - Nes